reede, 19. juuni 2009

Raamatud ja autogrammid

Interweave Press on hästi tore kirjastus. Esiteks annavad nad neli korda aastas välja puhtalt ketramisele ja sellega seotud teemadele pühendatud ajakirja Spin-Off. Lisaks on Interweave'ilt riburadapidi ilmunud või ilmumas mitmed ketramise raamatud.

Eelmise aasta lõpus ilmus Judith MacKenzie McCuin'i "The Intentional Spinner". Alles äsja tuli välja Amy King'i "Spin Control". Ja aasta lõpus saab endale muretseda Abby Franquemont'i raamatu "Respect the Spindle". Mul on olemas nendest esimene (kui hea raamat!), teine peaks paari nädala jooksul saabuma ja kolmanda osas on eeltellimus tehtud.

Tore on veel see, et Amy ja Abby puhul on võimalik endale tellida autori poolt signeeritud raamat! Selleks tuleb "Spin Control" tellida Amy alias The Spunky Eclectic'u veebipoe kaudu, Abby raamatu puhul on vaja esitada eeltellimus tema veebilehel.

2 kommentaari:

Erin ütles ...

Kas mõnes neist on ka kedervarrega ketramisest pikemalt juttu? Sain jõuludeks suure igatsemise peale ühe kingiks, kuid siiani pole osanud sellega midagi asjalikku ette võtta :(

Liis ütles ...

Abby raamat on puhtalt kedervarrega ketramisest. Judithi oma mitte (kuigi on palju üldist huvitavat infot) ja tundub, et Amy oma on ka eelkõige vokiga ketrajatele.

Arvan, et tasub Abby raamat ära oodata. Vaata niikaua YouTube'ist videosid (nt, et ots lahti teha :) Vt. näiteks 9. märtsi postitust.

Related Posts with Thumbnails